Grozna istina: Evo šta se dešava s bebom tokom abortusa (VIDEO) – Vas Magazin
Zanimljivosti

Grozna istina: Evo šta se dešava s bebom tokom abortusa (VIDEO)

 

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.

U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromjesečju. Beba je tada, u dvadesetoj sedmici, veličine dlana odraslog čovjeka, piše “Beograd.in“…

“Veći dio javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa”, smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.


“Oni koji lobiraju za abortus cijelu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično”.

Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri mjeseca.

U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 posto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromjesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život. Ili da se nikada ne dozvoli.


Više pogledajte u priloženom videu:

loading...

NAjČITANIJE OVE SEDMICE

To Top